artichoke kalpleri için ürünler (7)

Enginar Yaprağı Ekstresi

Enginar Yaprağı Ekstresi

Yüksek kaliteli Enginar Ekstresi ürününüz için. Enginar, Asteraceae (Kombinasyonlu Çiçekler) familyasından, dikenli bir çok yıllık bitkidir. Mor çiçekleri ve kısa bir çok yıllık kök sistemi vardır. Yaprakları derin kesiklere sahiptir ve uzunluğu yaklaşık 50 ila 80 cm arasında değişir. Yüksek klorojenik asit ve sinarin içeriğine sahip çeşitler, tıbbi kullanım için yetiştirilmektedir. Enginar yaprakları, genellikle hazımsızlık, şişkinlik, gaz oluşumu ve karın ağrısı gibi sindirim sorunlarının semptomatik hafifletilmesi için kullanılmaktadır. Ekstrakt kalitelerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Enginar

Enginar

La Perla Superiore, Enginar Kalpları, Suda, 425 ml Tedarikçi detaylı bir ürün açıklaması sağlamamaktadır. BOYUT: 425 ml MARKA: La Perla Superiore FORMÜL: Suda AMBALAJ: 12 VARYANT: Enginar Kalpları
Kuşkonmaz

Kuşkonmaz

Spargelin Farklı Kesimleri Spargel (Aspargus officinalis L.) dayanıklı, çok yıllık bir tarım bitkisidir; beyaz veya yeşil sürgünleri (sapları) sebze olarak kullanılır. Aşağıdaki çeşitleri sunuyoruz: beyaz/yeşil farklı uzunluklar ve çaplar Saplar Uçsuz kesimler (orta kesimler) Uçlu kesimler (uçlar ve kesimler) Uçlar
Enginar Ekstresi / Preslenmiş Meyve Tozu

Enginar Ekstresi / Preslenmiş Meyve Tozu

Cynara scolymus L., Asteraceae. Almanya'da GMP'ye uygun olarak yüksek kaliteli ekstrakt tozları veya sıkıştırılmış meyve suyu tozları üretimi. Bu kaliteleri hammadde veya aktif bileşenler olarak § 67 AMG'ye uygun olarak tedarik ediyoruz.
Soyulmuş patatesler

Soyulmuş patatesler

Patates, soyulmuş
Sarımsak dişleri

Sarımsak dişleri

Paket Miktarı: 12 x 330ml Ürün No: 15650 Gram: 320g
Zerdeçal

Zerdeçal

Kurkuma, bilimsel olarak Curcuma longa olarak bilinen, zencefilgiller (Zingiberaceae) familyasına ait çok yıllık bir bitkidir. Anavatanı Hindistan alt kıtası ve Güneydoğu Asya'dır. Bitki 1 metreye kadar boylanabilir ve uzun yaprakları ile sarı çiçekleri vardır. Ancak, kurkumanın en çok değer verilen kısmı, mutfak ve tıbbi özellikleri nedeniyle rizomlarıdır. Sayısız sağlık faydası nedeniyle kurkuma, yüzyıllardır geleneksel Ayurveda ve Çin tıbbında kullanılmaktadır. İçeriğinde, parlak sarı rengi ve güçlü antioksidan ve iltihap önleyici özellikleri ile bilinen Curcumin adlı bir bileşen bulunmaktadır.